Echipa

Impartita in mai multe departamente specializate, echipa Profelis coordoneaza proiectele de la inceput pana la finalizare, dispunand de o gama completa de resurse si pachete de produse care sa ii sustina o activitate permanenta.

Departamentul Vanzari

Echipa noastra este formata din agenti de vanzari si consultanti tehnici reprezentand un diferentiator important in piata de profil. Aceasta echipa ofera cele mai bune solutii din punct de vedere tehnic pentru fiecare proiect in parte, facand oferte personalizate.

Agentii si consultantii nostri tehnici sunt pregatiti si instruiti de catre echipa comerciala si tehnica a producatorilor, iar in cadrul Profelis beneficiaza de cursuri specializate in tehnici de vanzare si negociere.

Agentii au la dispozitie sisteme automatizate de vanzare (SFA) care le permit sa fie operativi in ceea ce priveste comenzile si pregatirea acestora pentru livrarea, dar si instrumente de evaluare permanenta a stadiului lucrarilor si ofertarii pe fazele specifice fiecarui proiect (Microsoft Dynamics CRM).

img_depoDepartamentul Achizitii

Prin oamenii care compun departamentul de achizitii, la Profelis ne asiguram in permanenta ca avem cele mai bune produse, cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi si ca acoperim toate nevoile clientilor. Suntem in contact permanent cu producatorii, astfel incat sa fim la curent cu ultimele noutati din domeniu in ceea ce priveste produsele si tehnologiile specifice.

Departamentul Logistica

Firma Profelis asigură suport logistic clienților săi prin reteaua de depozite, platforme logistice si flota de camioane si utilaje specializate in transportul si manipularea marfurilor grele, echipate cu macarale hidraulice si tractiune integrala. Un element important pentru partenerii nostri este ca putem deservi si proiecte in locatii mai greu accesibile.

Echipa de achizitii – logistica gaseste intodeauna cea mai rapida, ieftina si eficienta solutie de livrare a marfurilor pentru clienti sau proiecte.