Cui ne adresam

Profelis este o companie care ofera servicii specializate pentru firme de constructii, proiectanti, comercianti si arhitecti sau alti specialisti care contribuie la realizarea proiectelor de constructie sau renovare prin produse, expertiza, tehnici, echipamente sau forta de vazare.

Clientii nostri sunt firme care contribuie la realizarea de proiecte de constructie sau renovare. Acestia pot fi segmentati astfel:

1.Comercianti, recomercianti

Magazine mici de bricolaj si depozite de materiale de constructii (recomercianti) care au nevoie de produse si solutii complete pentru clientii din localitatile mici din judetele in care suntem prezenti.

2.Constructori si dezvoltatori

Constructorii care executa cladiri rezidentiale, proiecte mari rezidentiale, cladiri publice, lucrari de infrastructura etc. care au nevoie de produse si solutii complete profesionale si o logistica speciala pentru realizarea lucrarilor.

3.Constructii familiale

Familii care isi construiesc o locuinta.

4.Mici meseriasi

Firme mici de executanti si persoane fizice specializate pe tipuri de lucrari.

5.Mentenanta cladiri

Institutii de stat sau private (scoli, primarii, fabrici etc) care renoveaza punctele de lucru sau cumpara periodic materiale consumabile si  de intretinere care sa indeplineasca caracteristici tehnice impuse de tipul cladirilor in care isi desfasoara activitatea.